Granada - Barça: Setmana perfecta (0-4)

Bona victòria blaugrana a Granada amb doblets de Messi i Griezmann per reafirmar el bon moment a la Lliga

Gran victòria del Barça en la visita al Granada (0-4). Els de Ronald Koeman sumen tres punts en el tercer triomf a domicili en una setmana, la quarta seguida lluny del Camp Nou, gràcies als doblets de Leo Messi i Antoine Griezmann. Un duel que no ha pogut disputar Ronald Araujo per unes molèsties a la cuixa dreta a l'escalfament i pendent de més proves per saber l'abast exacte de la lesió.

Efectivitat màxima

El partit ha començat amb Puertas posant a prova Ter Stegen en els primers compassos del matx. La resposta blaugrana ha arribat als 10 minuts, amb una acció individual de Pedri que ha acabat en córner. Una passada de Sergio desviada per Soldado ha acabat amb el gol de Griezmann a l’interior de l’àrea al minut 12.

Després del gol el Granada ha buscat amb insistència el gol, sense fortuna i s’ha topat amb un gran Ter Stegen sota pals. Machís, Puertas i Soldado han posat a prova al porter blaugrana, que ha mantingut el seu gran nivell en tot moment. El Barça deixava mostres de perill i Griezmann ha assistit a Leo Messi per tal que l’argentí situés, amb una bona rematada de rosca, el segon gol de la nit als 36 minuts de joc. El Barça no ha decaigut en el seu ritme de partit i una falta sobre Pedri l’ha aprofitada Messi per situar el 0-3 just abans del descans. Dues dianes del crac argentí que el situen com a Pitxitxi de la Lliga amb 11 dianes.

Insistència culer amb premi

El Barça ha tingut el control absolut del matx en tot moment i les ocasions han estat culers. Una passada de Dembélé a Griezmann l'ha aprofitada el 7 blaugrana per marcar el seu doblet particular i situar el 0-4. Els de Ronald Koeman no han cedit la pilota ni les ocasions. Els barcelonistes, còmodes damunt la gespa del Nuevo Los Cármenes, han estat a punt de situar el cinquè amb un xut creuat de Jordi Alba i que ha sortit fregant el pal.

Amb el partit encarrilat, Koeman ha fet rotacions donant descans a Leo Messi i amb minuts per a Junior, Pjanic, Trincao, Riqui Puig i Braithwaite. Una segona meitat sense massa ocasions destacades i en la qual el Barça ha jugat amb superioritat numèrica des del minut 78 per la vermella directa a Vallejo. El defensor del conjunt andalús ha deixat al Granada amb 10 jugadors per una falta al ser l'últim home. Finalment, el Barça ha sumat un bon triomf en un partit en què els culers han sabut desactivar el Granada a la perfecció.