Els 22 per visitar al Granada

Els 22 per visitar al Granada

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 22 jugadors citats per jugar contra el Granada CF aquest dissabte a les 18.30 hores

Després de tres victòries consecutives a domicili contra Valladolid, Huesca i Athletic Club, el Barça buscarà la quarta a Granada. En un estadi complicat, on la temporada passada els de Diego Martínez es van imposar (2-0), Ronald Koeman ha facilitat aquest divendres a la tarda la llista de 22 convocats on hi és Ilaix Moriba, que debuta en una convocatòria del primer equip.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix, O. Mingueza i Konrad. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Lenglet és baixa per sanció.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres a la tarda, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el Granada CF. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova a més d’Ilaix, O. Mingueza i Konrad del Barça B.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut