600 partits de Sergio com a blaugrana

600 partits de Sergio com a blaugrana

Amb el duel contra el Granada, el segon capità culer ha assolit aquesta històrica xifra

Nou rècord de Sergio Busquets. Després de superar els 593 partits de Carles Puyol i convertir-se en el quart futbolista amb més partits oficials en la història del Club, aquest dissabte, en el duel contra el Granada a Los Cármenes, Busquets ha arribat als 600 partits oficials amb el FC Barcelona. Una xifra històrica per a un jugador de llegenda.

El segon capità blaugrana assoleix així un número de partits que només han aconseguit tres jugadors en la història del Club i que, casualment, tots tres han estat companys seus: Xavi Hernández, Leo Messi i Andrés Iniesta. Als seus 32 anys, Sergio continua sumant actuacions amb el primer equip blaugrana i batent rècords.

Una vida com a blaugrana

Si desglossem aquests 600 partits, des del seu debut al 2008, Sergio ha disputat 396 partits de Lliga, 117 a la Champions, 64 a la Copa del Rei, 15 a la Supercopa d'Espanya, tres a la Supercopa d'Europa i cinc al Mundial de Clubs. 

A més, durant aquestes 13 temporades, Sergio ha anotat 15 gols i ha repartits 33 assistències, a més d'haver guanyat 29 títols: 3 Lligues de Campions, 8 Lligues, 6 Copes del Rei, 6 Supercopes d'Espanya, 3 Mundial de Clubs i 3 Supercopes d'Europa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut