Els 21 convocats per anar a Bilbao

Els 21 convocats per anar a Bilbao

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per jugar contra l’Athletic Club aquest dimecres a les 21 hores

Després de començar la Lliga dues jornades més tard, el Barça tenia pendent recuperar els dos primers partits. Aquest dimecres recuperarà el de la segona jornada al camp de l’Athletic Club, aprofitant que la resta d’equips juguen Copa del Rei. Així doncs, el Barça visita l’Athletic Club de Marcelino García Toral, recent nomenat al càrrec després que els lleons guanyessin (1-0) a l’Elx. Els bascos són novens amb 21 punts, amb sis victòries, tres empats i vuit derrotes. Per aquest partit, Koeman ha facilitat aquest dimarts a la tarda la llista de 21 convocats on destaca la novetat d’Umtiti, que ha rebut l’alta mèdica després de perdre’s l’últim partit contra la SD Huesca.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dimarts a la tarda, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra l’Athletic Club. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Aleñá no s’ha entrenat amb permís del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut