Dembélé continua endollat de cara al gol

L'extrem francès va reaparèixer davant l'Eibar després de la lesió i ho va fer anotant el seu 5è gol de la temporada

Tot i no haver pogut acabar l'any amb victòria, la part positiva de l'empat davant l'Eibar (1-1) va ser el retorn de Dembélé, que va tornar a jugar després de la lesió. L'extrem barcelonista va lesionar-se el passat 5 de desembre en el Cadis-Barça, on va patir una elongació als isquiotibials de la cuixa dreta.

Després de perdre's fins a cinc partits al mes de desembre, aquest dimarts va reaparèixer contra l'Eibar i ho va fer de la millor manera: anotant el gol de l'empat. El francès va entrar a l'inici de la segona part en el lloc de Sergiño Dest, disputant 45 minuts i deixant molt bones sensacions. L''11' blaugrana va estar molt actiu durant tota la segona part des de la banda dreta, encarant i arribant amb profunditat. A més, va definir a la perfecció després de la bona assistència de Junior Firpo per anotar l'1-1 als 67 minuts de joc.

2020-12-29 BARCELONA-EIBAR 46-min

Un gol cada 124 minuts

Tot i les lesions, el francès està molt endollat aquesta temporada, i així ho demostren les seves xifres. En els 13 partits que ha disputat, Dembélé ha anotat cinc gols (tres a la Champions i dos a la Lliga) i ha repartit dues assistències. A més, te una mitjana d'un gol cada 124 minuts, sent el segon jugador de l'equip amb millor rati de gols/minut, només superat per Ansu Fati (un gol cada 119 minuts). També, Dembélé és el segon màxim golejador de la plantilla amb cinc gols, els mateixos que Griezmann, Ansu Fati i Braithwaite, i només superat per Leo Messi (10 gols).

A més, des de la seva arribada a l'estiu del 2017, Ousmane ha marcat 24 gols i ha repartit 17 assistències en 87 partits. El primer curs, el 2017/18, va marcar 4 gols, la 2018/19 va ser la seva millor campanya amb 14 dianes i la 2019/20 només va marcar un a causa de les lesions. En aquesta ja porta cinc i segueix sumant.