Els 21 per anar a Valladolid

Els 21 per anar a Valladolid

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per jugar contra el Real Valladolid aquest dimarts a les 22 hores

Ja és aquí l’últim partit abans de Nadal. El Barça visita al Real Valladolid de Sergio González a les 22 hores a l’estadi Nuevo Zorilla, en un duel on els val·lisoletans són divuitens a la Lliga amb 14 punts, amb tres victòries, cinc empats i sis derrotes. Per al partit contra els de Pucela, Koeman ha facilitat aquest dilluns a la tarda la llista de 21 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió Piqué, O. Dembélé, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dilluns a la tarda, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el Real Valladolid. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut