Umtiti, novetat en la convocatòria del Barça - Juventus

Umtiti, novetat en la convocatòria del Barça - Juventus

El francès ha rebut l'alta mèdica abans del darrer partit de la fase de grups de la Champions

Queda només un partit per posar punt i final a la fase de grups de la Lliga de Campions 20/21. I el FC Barcelona rep la Juventus al Camp Nou (21 hores) en un partit amb la primera plaça en joc, tot i que els dos equips ja estan classificats per als vuitens de final de la competició. El Barça parteix amb tres punts d’avantatge i una victòria blaugrana, a més, permetria fer un ple de triomfs. 

Per afrontar aquest repte, Ronald Koeman ha convocat 23 futbolistes. I la gran novetat és el retorn de Samuel Umtiti, que ha rebut l’alta mèdica després de superar les molèsties al genoll esquerre. Cal recordar que el central francès ja feia uns dies que entrenava amb el grup.

Així doncs, la llista la formen Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad. Queden fora per lesió Piqué, Sergi Roberto, Ansu Fati i Dembélé. 

Entrenament d’activació a la Ciutat Esportiva

Aquest dimarts, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit d’aquesta nit contra la Juventus. Una sessió d’activació, que ha comptat amb els disponibles del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut