Cadis - Barça: Topen contra el mur gadità (2-1)

Dos gols en dues accions desafortunades en defensa, donen el triomf als locals tot i la insistència barcelonista fins al final

Derrota del Barça al Ramón de Carranza en un partit desafortunat per als culers. El Cadis s’emporta la victòria per 2-1 després de dues accions desafortunades en defensa. Els blaugrana han buscat el gol fins al final, però han topat amb el mur defensiu dels gaditans i amb un bon Ledesma sota pals.

S’avancen els locals

El matx ha començat de manera desfavorable per als culers amb un gol matiner local: corner que pentina Fali, remata en pròpia porteria Mingueza, atura Ter Stegen amb una gran estirada i Álvaro Giménez, sobre la línia, avança als gaditans (1-0, minut 8). Acció desafortunada que ha obligat al Barça a anar a contracorrent.

Tot i el gol, els culers han intentat reaccionar ràpidament amb diverses ocasions: Coutinho, després d’una gran centrada de Dest, ha enviat la pilota per damunt del travesser, i Braithwaite, en un mà a mà, s’ha topat amb la cama providencial de Ledesma. També Messi, en un bon llançament de falta, i Jordi Alba, amb un xut creuat des de la frontal, han intentat trobar l’empat abans del descans, però sense fortuna en la definició.

Reacció culer

La segona part ha iniciat amb un doble canvi culer: Koeman ha mogut fitxa des de la banqueta donant entrada a Pedri i Dembélé, que han aportat frescor a l’atac blaugrana. Després de diverses arribades, el Barça ha acabat obtenint el premi del gol: centrada de Jordi Alba des de l’esquerra que toca en Alcalá i acaba entrant per igualar el matx (1-1, minut 57).

Nou revés

Però, quan millor estava al Barça, ha arribat un nou revés per als barcelonistes: falta d'entesa entre Lenglet i Ter Stegen després d’una passada de Jordi Alba, i Negredo aprofita el rebot per marcar a porta buida el 2-1 (minut 63). Els culers han intentat refer-se d’aquest nou gir de guió, i Dest, en un mà a mà amb Ledesma després d’una gran passada de Sergio, a punt ha estat de tornar a igualar, però la rematada ha marxat fregant el pal.

Koeman ha tornat a sacsejar des de la banqueta donant entrada a Pjanic i Trincao, i el bosni a punt ha estat d’anotar després d’un rebot dins l’àrea, però el porter argentí ha tornat a salvar els seus. Amb el Cadis intentant sentenciar al contracop, Griezmann ha tingut l’empat amb un mà a mà que de nou ha salvat Ledesma. Finalment, derrota per la mínima dels culers, que no han pogut amb el mur defensiu dels gaditans.