Els quatre gols de Koeman al Cadis

Els quatre gols de Koeman al Cadis

El tècnic blaugrana va marcar quatre dianes al conjunt andalús, rival culer aquest dissabte a la Lliga, en la seva etapa com a jugador del Barça

El Cadis serà el rival del barça aquest dissabte en el partit corresponent a la jornada 12 de Lliga (21.00 hores). Koeman ja sap què suposa enfrontar-se al conjunt andalús, ja que en la seva etapa com a jugador del Barça va fer-ho en diverses ocasions. I Koeman va marcar quatre gols contra el Cadis, repartits en quatre partits: el Barça-Cadis i el Cadis-Barça (1989/90), el Barça-Cadis (1991/92) i el Barça-Cadis (1992/93), tots ells partits de Lliga.

L'últim precedent, la temporada 2005/06

Un rival al qual el primer equip blaugrana no s'enfronta des del curs 2005/06, la darrera temporada en què el club andalús havia estat a Primera. Aquell curs en el partit de la primera volta al Ramón de Carranza el barça, aleshores entrenat per Frank Rijkaard, va imposar-se 1-3 amb els gols de Giuly i un doblet d'Eto'o. Leo Messi també va disputar 81 minuts d'aquell enfrontament.

En el partit de la segona volta al Camp Nou, la darrera vegada que Barça i Cadis es van enfrontar a Primera va acabar amb 1-0 favorable als culers. Una diana de Ronaldinho va decidir els tres punts en aquell 29 d'abril del 2006. Aquest dissabte al Ramón de Carranza, gairebé 15 anys després es tornaran a enfrontar Barça i Cadis a Primera. 

JugadorsHistrics-Ronnie2005-06_pic_fcb-cadiz-ronaldinho1
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut