Koeman: “Hem de donar oportunitats als joves”

Koeman: “Hem de donar oportunitats als joves”

En la roda de premsa prèvia al Ferencváros-Barça, l'holandès també ha justificat l'absència de Leo Messi en la convocatòria

La pilota no s'atura. Tres dies després de la victòria a la Lliga davant l'Osasuna, torna la Champions. El proper repte dels de Koeman en el seu atapeït calendari és el Ferencváros.

El Barça, ja classificat per als vuitens de la competició continental, afrontarà la jornada 5 sense noms com els de Messi, Ter Stegen o Coutinho. El tècnic holandès ha explicat el descans de l'astre argentí, així com la presència dels joves jugadors en els seus 11 o el moment de Braithwaite. Aquestes són les declaracions més destacades de Koeman en la prèvia d'aquest Ferencváros-Barça

El partit davant el Ferencváros

“El més important era classificar-nos. Però la mentalitat de quan estàs al Barça és guanyar i jugar bé. Volem quedar primers”

“Espero un partit complicat. El Ferencváros té jugadors de qualitat a dalt i és per això que hem de controlar el seu joc ofensiu”

L'absència de Messi en la convocatòria

“No és habitual que Messi descansi, però en el calendari d'aquesta temporada hi havia dos moments perquè Leo descansés, a Kíev i demà. Que estiguem classificats ha influït en la decisió de deixar-lo fora davant el Ferencváros. També vull donar oportunitats a altres jugadors i el pròxim partit de Liga és molt important. A partir de demà, no hi ha més temps per descansar”

“Messi té molta importància en el nostre atac. Està treballant bé”

Les lesions al centre de la defensa

Umtiti pot tornar aviat. No volem arriscar ni amb Araujo, ni amb ningú. Perquè un futbolista entri a la convocatòria, volem que el jugador se senti al 100%”

Piqué treballa cada dia per millorar. No he influït en la seva decisió d'operar-se, per això estan els metges i ell. No sé quan podrem comptar amb ell, però espero comptar amb ell aquesta temporada”

El paper dels joves

“S'ha de donar oportunitats a la gent del Club. Si no pots millorar amb fitxatges, has de donar l'oportunitat a jugadors joves

“Abans de jugar han entrenat amb nosaltres i hem vist la seva qualitat. Si arribes des del futbol base del Barça, ja tens pressió, estan acostumats. A més, tenen bons jugadors al seu costat. Hem de confiar-hi i donar-los-hi oportunitats”

La irrupció de Braithwaite

“Hem intentat veure quin és el millor atac. Braithwaite ha treballat per jugar. Hi ha partits de lliga que necessitem un 9 més que en altres partits. Està jugant molt bé i hi ha competència amb la gent que tenim a dalt”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut