La convocatòria per al partit de Budapest

La convocatòria per al partit de Budapest

Ronald Koeman ha donat a conèixer els jugadors citats per a la cinquena jornada de la fase de grups contra el Ferencváros

Torna la Lliga de Campions després del ple de victòries a les quatre jornades anteriors. Ara, en aquest cinquè partit, el Barça de Ronald Koeman visita Budapest i juga contra el Ferencváros al Puskás Arena. Els blaugrana ja es van imposar contra els hongaresos al Camp Nou (5-1) a la primera jornada d’aquesta fase de grups i buscaran seguir invictes a Europa.

Per aquest partit, el tècnic blaugrana ha facilitat aquest dimarts la llista de 20 convocats amb les novetats de Konrad i Arnau Tenas respecte al partit de diumenge contra l’Osasuna. A més, ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica Ter Stegen, Messi i Coutinho, que descansen. 

Així doncs, la llista la formen Dest, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Junior, Iñaki Peña, Mingueza, Konrad i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Piqué, R. Araujo, S. Roberto, Ansu Fati i Umtiti.

Última sessió a Barcelona

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Ferencváros a la Ciutat Esportiva, a les 11.30 hores. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut