Messi, Sergio i F. De Jong, novetats a la llista

Messi, Sergio i F. De Jong, novetats a la llista

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per a la visita d’Osasuna al Camp Nou aquest diumenge

Segueix la competició domèstica després d’aconseguir la classificació matemàtica pels vuitens de final de la Lliga de Campions a Kíev. Aquest diumenge el Barça rep a l’Osasuna de Jagoba Arrasate al Camp Nou en un horari poc habitual (14 hores). Els de Pamplona són catorzens a la Lliga amb 11 punts en nou partits disputats, amb tres victòries, dos empats i quatre derrotes. Per al partit contra els d’Arrasate, Koeman ha facilitat aquest dissabte la llista de 21 convocats amb les novetats de Messi i F. De Jong, que tornen després de descansar entre setmana i de Sergio Busquets, que ha rebut l’alta mèdica.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Junior, Iñaki Peña i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió Piqué, R. Araujo, S. Roberto, Ansu Fati i Umtiti.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra Osasuna aquest matí gelat a la Ciutat Esportiva a les 11 hores. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut