Cinc nominats culers als premis The Best

Cinc nominats culers als premis The Best

Leo Messi, Ter Stegen, Jenni Hermoso, Graham Hansen i Lluís Cortés estan entre els nominats als premis de millor jugador/a, millor porter i millor entrenador de futbol femení respectivament

Cinc blaugranes opten als premis The Best de la FIFA: Leo Messi, Ter Stegen, Jenni Hermoso, Graham Hansen i Lluís Cortés. Leo Messi es troba entre els onze nominats al premi de millor jugador, junt amb Thiago Alcantara (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Juventus), Kevin De Bruyne (Manchester City), Robert Lewandowski (Bayern de Munic), Sadio Mané (Liverpool), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Neymar (Paris Saint-Germain), Mohamed Salah (Liverpool) i Virgil van Dijk (Liverpool). Així doncs, el crac argentí buscarà reeditar el premi guanyat el 2019

Pel que fa a Ter Stegen, que opta al guardó de millor porter, competirà amb Alisson Becker (Liverpool), Thibaut Courtois (Reial Madrid), Keylor Navas (Paris Saint-Germain), Manuel Neuer (Bayern de Munic) i Jan Oblak (Atlètic de Madrid).

El Barça Femení també està representat en els premis The Best, amb Jenni Hermoso i Graham Hansen com a dues candidates. A banda també hi ha Lucy Bronze (Olympique de Lió), Delphine Cascarino (Olympique de Lió), Pernille Harder (Wolfsburg), Ji So-yun (Chelsea), Sam Kerr (Chelsea), Saki Kumagai (Olympique de Lió), Dzsenifer Marozsán (Olympique de Lió), Vivianne Miedema (Arsenal) i Wendie Renard (Olympique de Lió). A més, Lluís Cortés optarà al premi de millor entrenador en categoria femenina.

En el premi Puskas que premia el millor gol, l’exjugador del FC Barcelona Luis Suárez es troba nominat amb la diana d’esperó que va marcar amb la samarreta blaugrana contra el Mallorca el 7 de desembre del 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut