Griezmann: “Tenim el nivell per guanyar coses importants”

Griezmann: “Tenim el nivell per guanyar coses importants”

El crac francès repassa la seva trajectòria a ‘Universo Valdano’ i assegura que és el moment de “demostrar que estic preparat per jugar” al Barça

Antoine Griezmann creu en aquesta plantilla. El francès, que aquest dilluns a la nit va ser el protagonista del programa ‘Universo Valdano’ de Movistar+, assegura que “tenim el nivell per guanyar coses importants”, tot i haver tingut un inici irregular a la Lliga. “Duem dos anys complicats però aquesta temporada encara queden molts partits per jugar-se. Toca respondre i a mi em toca també demostrar que estic preparat per jugar en aquest Club”.

Repassem a continuació la resta de declaracions més destacades de Griezmann:

A gust a Barcelona

“Estic bé aquí. M’han acollit molt bé. Van confiar en mi quan em van fitxar i ara jo vull correspondre a tota aquella confiança ajudant l’equip a guanyar. No tinc cap problema amb ningú, estic molt bé i només demano que em deixin una mica tranquil”

Griezmann i Messi celebren un gol contra el Betis.
Griezmann i Messi celebren un gol contra el Betis.

Relació amb la premsa

“Sempre hi ha alguna cosa dolenta. Si no és amb Leo, és dient que vull marxar o que em vendran al gener. És aixecar-me cada matí i veure si hi ha res dolent. Espero que després d’aquesta entrevista es vagi calmant tot una mica amb mi”

“De vegades crec que es passen. Jo accepto les crítiques perquè no s’està veient el millor Griezmann. Sóc una diana fàcil perquè no parlo ni faig parlar a la meva gent. Arribar al Barça d’un altre lloc, amb tres entrenadors diferents i una pandèmia pel mig, ho fa tot més difícil. Fa que necessitis més temps”

“Li vaig dir a Leo que parlaria per calmar una mica les coses, tot i que no m’agrada. Necessito una mica d’ajuda de tots, aficionats, del Club. Dels companys ja la tinc. Que la gent estigui més suau amb mi, que els periodistes no em peguin tants ‘pals’, que em deixin una mica tranquils. Tinc la confiança de l’entrenador i al vestidor estic bé”

Un calendari carregat

“Hi ha moltíssims partits i la gent es va lesionant. És massa. Cada tres dies. Cal jugar i seguir però es fa difícil. No és casualitat que hi hagi tantes lesions”

Valverde i Quique Setién

“Valverde em demanava jugar per la banda esquerra i anar a l’espai. Estar sobretot amb Jordi Alba. És l’entrenador que em va dur i li tinc moltíssim respecte. Notava la seva confiança”

“Amb Quique Setién vaig aprendre molt de la sortida de pilota i d’algunes desmarcades i passades durant el partit. La meva relació amb ell va ser normal. Els meus pares de vegades em deien que li preguntés per què no jugava o per què em canviava i jo els hi deia que no tenia sentit, perquè jo tampoc li demanava explicacions quan era titular”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut