Quin és el millor partit de la història del Barça?

Quin és el millor partit de la història del Barça?

Segueix en marxa el concurs per decidir el 'Best Match Ever', pots veure els partits íntegres a Barça TV+ i guanyar grans premis

Segueix en marxa el concurs per decidir el 'Best Match Ever'. I, per tant, el debat continua: quin és el millor partit de la història del Barça? Els fans culers d’arreu del món poden seguir triant el seu partit favorit del FC Barcelona i guanyar grans premis fent-ho.

Fins al moment ja s'han disputat 10 eliminatòries. D'aquesta manera, dels 32 partits que van arrencar la competició, 10 ja han avançat ronda. Tots els matxs que participen en aquest 'Best Match Ever' estan disponibles de manera íntegra a Barça TV+

El Madrid 0 - FC Barcelona 3 (curs 2005/06), el Barça 2 - Manchester 0 (curs 2008/09) o el Barça 6 - PSG 1 (curs 2016/17) són alguns dels partits que segueixen vius en aquesta competició.

Així ho han decidit els culers que hi han participat fins al moment. Encara no has donat la teva opinió? Encara ets a temps de deixar la teva empremta en aquest concurs. El dilluns 23 de novembre, tornarà a obrir-se la votació. Estigues alerta dels matxs que sortiran a la palestra. 

De Cruyff a Messi

I és que el llistat complet s’anirà revelant a mesura que es vagin disputant les eliminatòries, no faltaran els duels que tots tenim al cap. Des del 0-5 al Bernabéu amb Cruyff sobre la gespa fins a les cinc finals de Champions guanyades, de moment la final de París, la de Roma i la de Berlín segueixen a la competició, pel Barça al llarg de la seva història, amb Koeman, Eto’o, Xavi, Iniesta, Messi i companya de protagonistes.

Òbviament, també figuraran alguns dels grans Clàssics de l’última dècada. Per exemple, el 2-6 al Bernabéu, que també segueix a la competició, i que va ser un dels dos partits que va obrir el 'Best Match Ever' el passat dimarts 10 de novembre.

Un vot per eliminatòria i grans premis a l’abast

Seguint la dinàmica iniciada al ‘Best Goal Ever’, en què els fans van triar el gol de Messi contra el Getafe com el millor de la història culer, cada usuari podrà votar una vegada per eliminatòria. Per fer-ho, només haurà de registrar-se de forma gratuïta i, de passada, entrarà en el sorteig de 10 codis promocionals per a un any de pertinença al Culers Premium Membership, mentre que aquells usuaris que ja siguin Premium optaran a cinc samarretes del FC Barcelona. Com més cops es voti a les diferents eliminatòries, més opcions de premi hi haurà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut