Ansu Fati, segon al Golden Boy 2020

Ansu Fati, segon al Golden Boy 2020

El jugador blaugrana, que sí que ha estat el més votat del públic i ha guanyat el Web Golden Boy, ha quedat per darrere de Haaland, del Borussia Dortmund

Ansu Fati acaba segon del Golden Boy 2020, el prestigiós guardó que cada temporada entrega el diari italià Tuttosport. Un premi en què els periodistes escullen el millor futbolista sub-21 de tota Europa i que aquest any, finalment, ha estat per al davanter noruec del Borussia Dortmund Erling Haaland, amb 302 punts.

En la classificació final, l’han seguit els 239 punts d’Ansu Fati, que amb 18 anys acabats de fer encara opta al premi de les properes edicions, i els 226 del jugador del Bayern de Munic Alphonso Davies. L’altre blaugrana finalista, Sergiño Dest, ha acabat 14è.

Cal recordar que Ansu, malgrat que encara era menor, ja va acabar sisè del Golden Boy 2019.

El més votat pel públic

Malgrat tot, el davanter blaugrana està d’enhorabona perquè ha estat el clar guanyador del Web Golden Boy després de ser el futbolista jove més recolzat entre el públic, a través de la votació paral·lela que s’ha fet per Internet.

I és que el jugador del Barça ha irromput amb força i ha trencat rècords tant a la Lliga, com a la Champions com amb la selecció espanyola. Aquesta temporada, i abans de la lesió que es va fer al menisc intern del genoll esquerre i que l'apartarà dels terrenys de joc uns quatre mesos, ja havia transformat 5 gols en 10 partits. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut