Coutinho, novetat en la convocatòria de l'Atlètic de Madrid - FC Barcelona

Coutinho, novetat en la convocatòria de l'Atlètic de Madrid - FC Barcelona

El brasiler, ja recuperat, forma part d'una llista amb 21 jugadors citats per afrontar el retorn de la competició després de l’aturada de seleccions

Torna la Lliga i ara ja no s’atura la competició fins al mes de març. Aquesta marató de partits comença amb un plat fort, un Atlètic de Madrid - Barça a l’estadi Metropolitano de Madrid. En el marc de la 10a jornada de LaLiga, els de Koeman visiten els de Simeone, que encara no coneixen la derrota en aquesta Lliga i sumen 17 punts en set partits jugats, amb cinc victòries i dos empats, amb 17 gols a favor i només dos en contra. I, per al partit contra els matalassers, Koeman ha facilitat aquest divendres la llista de 21 convocats, amb la principal novetat de Philippe Coutinho, que ha rebut l’alta mèdica després de l’entrenament, un cop superada la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerre. 

Així doncs, la llista la formen Ter Stegen, Dest, Piqué, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Junior, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió R. Araujo, Sergio, Ansu Fati i Umtiti, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Atlètic de Madrid a la Ciutat Esportiva, a les 11 hores. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. El porter brasiler Neto ha fet treball específic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut