De companys amb la selecció... a rivals a l'Atlètic de Madrid - Barça

De companys amb la selecció... a rivals a l'Atlètic de Madrid - Barça

João Félix i Trincão, que ha explicat com es troba el seu company de selecció en les hores prèvies a la represa de la Lliga, serà un dels retrobaments del partit al Wanda

L'Atlètic de Madrid - FC Barcelona brindarà un duel entre coneguts. Destaca l'enfrontament entre dos companys de selecció: Francisco Trincão i João Félix. Dos portuguesos que han compartit vestidor en aquesta última aturada per seleccions. 

En la prèvia d'aquest partit de la jornada 10, l'atacant barcelonista ha definit el seu compatriota en una entrevista a Mundo Deportivo. “João Félix és un gran jugador, té molta qualitat. Actualment es troba en un gran moment de forma”. Ambdós futbolistes es retrobaran al Wanda Metropolitano després de compartir minuts sobre el camp amb la selecció portuguesa. “Si Koeman m'ho demana, li puc donar informació de com marcar-lo”, ha expressat el 17 culer amb un somriure. 

I és que el davanter blaugrana i el davanter blanc-i-vermell es coneixen amb escreixos. El 17 culer i el matalasser han compartit èxits amb la Selecção. Perquè en aquesta aturada de seleccions, Trincão va debutar  el passat 17 de novembre davant Croàcia amb l'absoluta i Félix, en el mateix partit, es va estrenar com a anotador amb l'absoluta. 

Ressaltar també que no serà la primera vegada que Francisco Trincão i João Félix esdevindran rivals. Perquè en la temporada 2018/19, ambdós lusitans es van batre en un Braga - Benfica de la lliga portuguesa. Un matx que va acabar favorablement per l'avui jugador matalasser (1-4).

En aquesta darrera jornada de seleccions, Trincão també va coincidir amb Cristiano Ronaldo. I, per tant, no podia faltar la pregunta de la comparativa entre el jugador de la Juventus i Leo Messi. “El millor que tenen és que sempre volen guanyar i en tots els moments fan el possible per guanyar. Són grans líders i grans persones que ajuden els companys”, ha declarat el jove barcelonista. 

“Aquests dies veig a Messi amb ganes d'entrenar. Crec que seguirem gaudint de Leo per molt temps al Barça”, ha vaticinat Trincão en les hores prèvies al partit lliguer entre Atlètic de Madrid i Barça

Els altres retrobaments 

Sergi Roberto i Sergio Busquests, que serà baixa per lesió, també han compartit vestuari amb jugadors de l'Atlètic de Madrid en aquesta aturada del mes de novembre. Concretament, amb Koke i Marcos Llorente. Així doncs, serà un partit que contraposarà a diferents companys de combinats nacionals. 

A més a més, tot i que no han coincidit amb les seves seleccions aquest mes de novembre, Messi i Correa (Argentina), Griezmann i Lemar i (França), Coutinho i Felipe i Lodi (Brasil), i Araujo i Suárez, Giménez i Torreira (Uruguai) també confrontaran els seus interessos aquest dissabte (21 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut