Un calendari trepidant fins a final d'any

Un calendari trepidant fins a final d'any

Repassem els 11 partits de Lliga i Champions que li queden al conjunt de Koeman en el darrer mes i mig del 2020

Després de l'última aturada per seleccions del 2020, el Barça afronta un final d'any absolutament trepidant, amb partit cada pràcticament tres dies. En el proper mes i mig, els culers disputaran un total de 11 partits: vuit de Lliga i tres de Champions. A continuació, els repassem amb més detall.

mini_3200x2000-NOTICIA-schedule-NOV_DES-CAT

11 partits en 39 dies

Des del 21 de novembre contra l'Atlètic de Madrid, fins a finals d'any contra l'Eibar, el Barça de Ronald Koeman disputarà un total d'11 partits en només 39 dies. Un autèntic Tourmalet de partits que continuarà sense descans al gener, amb partits també cada setmana. 

L'inici d'aquest calendari frenètic serà aquest dissabte davant el ja esmentat Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (21.00 hores) un duel entre dos dels dos millors equips d'Europa que promet espectacle i màxima igualtat, en el que serà un partit molt especial per a l'exblaugrana Luis Suárez. Tot seguit, torna la Champions: el Barça visita l'Estadi Olímpic de Kiev per veure's les cares amb el Dinamo de Kiev (dimarts 24 a les 21.00 hores), i tancarà la setmana l'Osasuna, que visitarà el Camp Nou el dissabte 29 de novembre (14.00 hores). 

Nova setmana i de nou doble partit per iniciar el desembre: dimecres dia 2 a la Champions contra el Ferencváros (21.00 hores) a Budapest i dissabte 5 contra el Cádiz al Ramón de Carranza (21.00 hores). Tot seguit, la fase de grups de la Champions posarà punt i final amb la visita de la Juventus al Camp Nou (dimecres 8 a les 21.00 hores) i el cap de setmana, el 13 de desembre a les 21 hores, el Barça rebrà el Llevant.

Sense dies per descansar, el Barça rebrà la Reial Societat, en el partit corresponent a la jornada 19, que es disputarà el dimecres 16 de desembre a les 21h. Aquest partit s’avança en el calendari donat que, en la data original del partit, el Barça haurà de disputar la seva eliminatòria de la Copa.

Tres dies més tard, el 19 de desembre, els culers rebran la visita del València (16.15 hores). Finalment, l'última setmana de l'any, serà també de doble partit: entre setmana contra el Valladolid al Zorilla (dimarts 22, a les 22 hores) i, ja el cap de setmana, contra l'Eibar al Camp Nou (partit sense data i hora confirmada). Sens dubte, un final d'any trepidant on els culers hauran de disputar una gran quantitat de partits en molt poc temps, en una temporada atípica i amb un calendari adaptat a la situació actual. 

2020-11-07 BARCELONA-BETIS 120-min
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut