Dembélé: Efectivitat amb les dues cames

Dembélé: Efectivitat amb les dues cames

L'extrem francès té un domini absolut tant amb la dreta com amb l'esquerra, i així ho demostren les seves xifres golejadores: 12 goles amb l'esquerra i 10 amb la dreta

La gran habilitat d'Ousmane Dembélé amb totes dues cames, permet a l'extrem francès ser un jugador totalment imprevisible per a les defenses rivals, sense saber quin cantó tapar ni quina cama bloquejar. L'11 barcelonista té un domini absolut tant de la seva cama esquerra com de la dreta, i així ho demostren també les seves xifres golejadores.

El francès ha anotat un total de 22 gols com a jugador del FC Barcelona: 12 amb l'esquerra i 10 amb la dreta. Pràcticament el mateix número de gols amb cada cama, quelcom molt poc habitual al món del futbol. Pel que fa a aquesta temporada, ha marcat dos amb la dreta (Ferencváros i Juventus) i un amb l'esquerra (Betis).

De fet, si ens fixem en els gols de tota la seva carrera, els números són molt similars. Dels 46 que ha marcat en total, 21 han estat amb l'esquerra, 24 amb la dreta i un amb el cap. De nou, pràcticament al 50% entre una cama i l'altra. 

Equip Gols totals Gols amb l'esquerra Gols amb la dreta Gols de cap
FC Barcelona 22 12 10 0
Rennes 12 4 8 0
Borussia Dortmund 10 5 4 1
Selecció Francesa 2 0 2 0
Total 46 21 24 1

 

Aquesta gran habilitat amb les dues cames, sumat a la seva gran velocitat, canvi de ritme, electricitat i regat, fan de Dembélé un dels extrems amb més talent del panorama futbolístic, que a més és capaç d'actuar tant a la banda dreta com a l'esquerra. Sens dubte, un jugador especial amb un talent únic i excepcional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut