17 anys del debut de Leo Messi

17 anys del debut de Leo Messi

Aquest dilluns 16 de novembre es compleixen 17 anys des que l’astre argentí va disputar els seus primers minuts amb el primer equip, en un amistós amb el Porto

16 de novembre del 2003. Una data per recordar, ja que va tenir lloc una de les fites històriques més importants de la història blaugrana. Aquell dia un jove futbolista argentí, Leo Messi, de tan sols 16 anys, debutava amb el primer equip del barça en un amistós contra el Porto. Ara, 17 anys després Leo Messi s’ha convertit en el millor futbolista de la història del món i de la història, escrivint en lletres d’or la història del Barça.

En aquell partit Messi va debutar sota les ordre de Frank Rijkaard a l’Estadi Do Dragao en un duel en què els culers van perdre 2-0 . El crac argentí va debutar amb el 14 a l’esquena al minut 71 de partit, en substitució de Fernando Navarro.

 Aprofitem per recuperar el reportatge El Dia que va debutar el 10, del Porta 104 de Barça TV i que ens explica, a través de diferents testimonis, com va ser el debut del crac argentí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut