La convocatòria per viatjar a Torí

La convocatòria per viatjar a Torí

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats pel primer desplaçament de la Lliga de Campions contra la Juventus

Després de la golejada contra el Ferencváros a la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions (5-1) ara és el torn del primer desplaçament de la competició europea i és ni més ni menys que a Torí per visitar a la Juventus. La Vecchia Signora va imposar-se (0-2) al Dinamo Kiev amb un doblet de Morata en la primera jornada. Per al partit contra els italians, que es disputarà a les 21 hores aquest dimecres, Koeman ha facilitat aquest dimarts al matí la llista de 21 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Coutinho i Umtiti, mentre que Piqué és baixa per sanció després de ser expulsat contra el Ferencváros.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada a Barcelona abans de viatjar a Torí al voltant de les 11 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles al camp Tito Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut