Messi amplia el rècord: gols contra 36 equips diferents a la Champions

Messi amplia el rècord: gols contra 36 equips diferents a la Champions

Amb el gol contra el Ferencváros, l’astre argentí suma una nova víctima a la seva llista europea i augmenta encara més el seu rècord en solitari

Leo Messi no es cansa de marcar i polvoritzar rècords. L’astre argentí ja era el jugador que havia marcat contra més equips diferents a la Lliga de Campions, però ara, amb el seu gol contra el Ferencváros al Camp Nou, encara ha ampliat més el rècord. Ja són un total de 36 equips diferents golejats per Leo Messi a Europa, una xifra estratosfèrica, només a l’abast d’un golejador de llegenda.

Així doncs, l’argentí supera un rècord que el pertanyia a ell mateix, assolint una dada inaudita en la competició continental. De fet, dels 41 equips contra els quals ha jugat Messi a la Lliga de Campions, només n'hi ha cinc en què no ha pogut veure porteria: Rubin Kazan, Atlètic de Madrid, Benfica, Udinese i Inter de Milà.

36 rivals i 16 països

El ‘10’ blaugrana lidera ara encara més la classificació havent marcat contra 36 equips diferents, seguit de Cristiano Ronaldo i Raul González amb 33 cadascun i Benzema i Ibrahimovic, amb 29 cadascun. A més, ha marcat contra equips de 16 països diferents, sent Anglaterra, amb 26 gols, el país que més n’ha rebut.

D’aquests 36 equips, la víctima preferida de Messi és l’Arsenal, amb nou gols en sis partits. L’AC Milan i el Celtic (tots dos amb 8) completen el podi d’equips més batuts pel capità blaugrana. La resta d’equips són: APOEL, Ajax, Basilea, BATE Borísov, Bayern, Werder Bremen, Borussia Dortmund, Chelsea, Dinamo de Kiev, Juventus, Copenhague, Leverkusen, Liverpool, Lyon, Manchester City, Manchester United, Mönchengladbach, Olympiacos, Nàpols, Panathinaikos, PSG, Viktoria Plzen, PSV Eindhoven, Glasgow Rangers, Real Madrid, Roma, Shakhtar, Spartak de Moscú, Slavia de Praga, Sporting de Portugal, Stuttgart, Tottenham i el recentment afegit, el Ferencvaros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut