Koeman: “El Ferencváros ens pot complicar, haurem d'estar concentrats”

Koeman: “El Ferencváros ens pot complicar, haurem d'estar concentrats”

El tècnic holandès, en la roda de premsa prèvia a l'estrena en Lliga de Campions, ha analitzat l'equip hongarès i també ha explicat com es troba l'equip blaugrana

Arriba l'hora de la Champions. En la roda de premsa prèvia del Barça-Ferencváros, Koeman ha ressaltat la dificultat del partit. “Haurem d'estar concentrats, perquè ens visita un equip fort”, ha expressat el tècnic holandès. Centrat a anar partit a partit. 

L'estrena a la Lliga de Campions

“Cada setmana és important. Volem començar amb bon peu: guanyant. Ens hem preparat per a un partit complicat a casa”

El rival

“Sempre hi ha pressió per guanyar els partits, però som optimistes per al partit contra el Ferencváros. Té un equip molt físic, fort i li agrada tocar la pilota; per tant, nosaltres posarem els millors sobre el terreny de joc”

“Com a conjunt és un equip fort. Té gent a l'atac que ens pot complicar la vida. Nosaltres haurem d'estar concentrats per a desplegar el nostre joc”

L'estat de l'equip culer 

“Entrenem amb molta intensitat. Veig l'equip alegre i content; evidentment, estem descontents amb la derrota contra el Getafe. Però no estic decebut amb l'equip perquè cada jugador treballa al màxim”

“Estem treballant bé amb l'equip per acostumar els jugadors al nou sistema. Tenim gent nova i jove”

Pedri i Ansu 

“Estic content amb Pedri i Ansu Fati. Els veig treballar molt bé, però els hem de seguir ajudant perquè millorin més el seu joc”

L'atac blaugrana

“No estic preocupat per la falta de gol. Tenim la suficient qualitat per marcar. En la zona d'atac hi ha competència i podem escollir entre sis i set jugadors”

Messi 

“En el partit contra el Getafe va tenir mala sort amb el gol. Cada dia el veig entrenant bé i feliç. No tinc cap queixa del seu rendiment”

El Clàssic del cap de setmana 

“La nostra ment va partit a partit. Ara, el partit de dissabte no és l'important; el partit important és contra el Ferencváros”

Entrenament dels disponibles

A més, abans de la roda de premsa, els jugadors disponibles del primer equip s'han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, preparant el partit contra el Ferenváros. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut