Getafe – Barça: Primera derrota a la Lliga (1-0)

Getafe – Barça: Primera derrota a la Lliga (1-0)

Els culers cauen per la mínima davant el conjunt madrileny en un partit on els barcelonistes han estavellat dues pilotes al pal

Primer derrota del Barça de Koeman a la Lliga. Els culers han caigut per la mínima davant el Getafe (1-0) en un partit molt travat on els barcelonistes no han pogut amb el mur defensiu local, tot i haver estavellat dos cops la pilota al pal. Finalment, un penal transformat per Jaime Mata, ha acabat decidint el partit i donant el triomf als madrilenys.

El matx ha iniciat amb una gran intensitat des de l’inici, amb tots dos equips intentant fer-se amb el control del duel. Els culers, a través de la possessió de la pilota, han començat a dominar sobre la gespa, amb Pedri molt actiu entre línies i amb Dembélé intentant l’un contra un des de l’esquerra.

Arribades culers

El domini dels de Koeman, però, no s’ha pogut transformar en gols, tot i les dues claríssimes ocasions culers. Primer Messi, després d’una passada de Dest, ha estavellat la pilota al pal (min. 19), i després, Griezmann, en un mà a mà després d’un gran contracop de Dembélé i Pedri, ha enviat per damunt del travesser la seva rematada amb la dreta (min. 30).

Després de l’empat a zero al descans, el segon temps ha mantingut la intensitat del primer, però ha estat el Getafe qui ha trobat el premi del gol. Falta de De Jong sobre Djené dins l’àrea i Jaime Mata, des del punt de penal, no ha fallat per anotar l’1-0 (min. 54).

Topen amb el mur local

Amb el resultat advers, Koeman ha mogut fitxa des de la banqueta donant entrada a diversos jugadors ofensius com Coutinho i Ansu, a més de Trincao, Braithwaite i Riqui Puig uns minuts després. El Barça ha seguit monopolitzant la pilota, però sense acabar de crear perill a la porteria de Soria. Els locals han intentat fer mal al contraatac i a punt ha estat d’anotar Cucho Hernández, però la seva rematada l’ha fregat Neto per enviar la pilota al travesser. Tot seguit l’ha tornat a tenir el colombià amb un mà a mà a la contra, però la rematada ha marxat molt desviada per damunt de la porteria.

Els culers han tingut l'empat al temps de descompte, amb una rematada de Djené cap a la seva porteria que s’ha estavellat al travesser després d’una bona centrada de Dest, però el marcador ja no s’ha tornat a moure. Finalment, victòria per la mínima del Getafe i els culers que pateixen la primera derrota de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut