Victòria del Ferencváros abans de visitar el Camp Nou

Victòria del Ferencváros abans de visitar el Camp Nou

El conjunt hongarès aconsegueix un triomf important contra un rival de la part alta, després de guanyar el Kisvarda a domicili

El FC Barcelona debutarà aquest dimarts a la Lliga de Campions 20/21. I el rival serà el Ferencváros, que arribarà al Camp Nou després d'un gran triomf a la Lliga hongaresa. L’equip que entrena Sergiy Rebrov va guanyar a domicili el Kisvarda (2-0), en un partit entre dos equips de la part alta i que lluitaven pel liderat. Finalment, els gols d’Isael (min 67), mitjapunta brasiler, i Karasyuk en pròpia porteria (min 89) van atorgar la victòria a l’actual campió de la competició.

El Ferencváros va jugar amb Dibusz, Lovrenscsics, Frimpong, Kovacevic, Heister, Laidouni, Kharatin, Isael, Skvarka, Nguen i Boli, a més de Civic, Vecsei, Zubkov, Mak i Roko Baturina.

Així l’equip de Budapest, que tornarà a jugar Champions 25 anys després, arribarà al Camp Nou en bon estat de forma, després de quatre victòries i un empat en els cinc partits que ha disputat del seu campionat domèstic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut