La convocatòria per visitar al Getafe CF

La convocatòria per visitar al Getafe CF

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats, per afrontar la 6a jornada de Lliga a Getafe (21 hores)

Torna la Lliga després de l’aturada per seleccions nacionals i ho fa ni més ni menys amb un sempre disputat Getafe-Barça. Els de Ronald Koeman visiten el Coliseum Alfonso Pérez, on la temporada passada van guanyar (0-2) amb goles de Suárez i Junior. Els de Bordalás han començat la Lliga jugant quatre partits amb dues victòries, un empat i una derrota. Per al partit contra els madrilenys, que es disputarà a les 21 hores aquest dissabte, Koeman ha facilitat aquest divendres la llista de 23 convocats amb les novetats de Lenglet i Junior, el francès torna després de sanció mentre que el ‘24’ blaugrana ha rebut l’alta mèdica després de la sessió d’aquesta tarda.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Jordi Alba, Matheus i Umtiti.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Getafe a les 17.30 hores al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip a més d’Iñaki Peña, Konrad, O. Mingueza, Ramos Mingo i Arnau Tenas del Barça B.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut