PRÈVIA | Celta – Barça: Primera prova lluny del Camp Nou

PRÈVIA | Celta – Barça: Primera prova lluny del Camp Nou

(21.30 hores) El conjunt de Koeman afronta el primer partit oficial com a visitant en un estadi històricament complicat per als culers

La Lliga no s’atura i arriba un nou compromís per als barcelonistes. Després de la gran victòria davant el Vila-real (4-0) en l’estrena oficial del Barça de Koeman, ara els culers visitaran Balaídos (dijous, 21.30 hores) per enfrontar-se al Celta de Vigo. Un duel que serà el primer matx oficial de l’era Koeman com a visitants, i a més, en un estadi que els últims anys ha estat complicat per als barcelonistes.

Davant hi haurà un Celta que ha començat amb una bona dinàmica el campionat de Lliga, on es manté invicte amb dos empats i una victòria. Un conjunt dirigit per l’exblaugrana Òscar Garcia, que continua tenint en Iago Aspas el principal perill ofensiu, i compta amb diversos exbarcelonistes més a les seves files com Denis Suárez, Nolito i Murillo.

Entrenador: Òscar García
Balanç a la Lliga: 1V-2E-0D (5 punts)
Màxim golejador: Iago Aspas – 3 gols
Exculers a l’equip: Òscar Garcia, Nolito, Denis Suárez i Murillo

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-celta--2

Pel que fa al conjunt culer, els homes de Koeman arriben invictes després del gran partit contra el Vila-real al Camp Nou. La golejada i amb porteria a zero dona moral als blaugrana per afrontar una complicada setmana de doble partit, on dijous visitaran Balaídos i posteriorment, diumenge rebran la visita d’un altre rival complicat: el Sevilla.

Convocatòria

Per a aquest matx, Ronald Koeman ha convocat als següents futbolistes: Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Messi, O. Dembélé, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, R. Araujo, Ramos Mingo i Arnau Tenas.

Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Umtiti i Junior Firpo. El lateral té unes molèsties a la zona isquiotibial esquerra. Koeman ha destacat en roda de premsa que “esperem un partit difícil en un camp complicat”. A continuació pots reviure les declaracions més destacades de la roda de premsa del tècnic holandès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut