Acord amb el Wolverhampton Wanderers per al traspàs de Semedo

Acord amb el Wolverhampton Wanderers per al traspàs de Semedo

Semedo s'acomiada del Barça després de tres anys com a blaugrana, amb un total de 122 partits disputats

El FC Barcelona i el Wolverhampton Wanderers Football Club han arribat a un acord per al traspàs del jugador Nélson Semedo. El conjunt anglès pagarà al FC Barcelona 30 milions d’euros més 10 en variables.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Semedo pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Així doncs, Semedo s'acomiada del Barça després de tres anys com a blaugrana, perquè el lateral va arribar l’estiu del 2017 procedent del Benfica i es va convertir en el novè portuguès de la història del Club. En aquestes tres temporades, ha disputat un total de 122 partits: 82 a la Lliga, 23 a la Lliga de Campions, 16 a la Copa del Rei i dos a la Supercopa d’Espanya.

Semedo ha marcat dos gols com a culer. El primer va ser a la 21a jornada de la Lliga 2018/19 contra el Girona, a Montilivi, amb una acció que va inaugurar el marcador en un partit que va finalitzar 0-2. El darrer, a Mendizorrotza contra l’Alabès al darrer partit de la Lliga 2019/20.

En total, el portuguès ha aconseguit quatre títols com a jugador del Barça: dues Lligues (2017/18 i 2018/19), una Copa del Rei (2017/18) i una Supercopa d’Espanya (2018/19).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut