Acord amb l'Inter de Milà per al traspàs d'Arturo Vidal

Acord amb l'Inter de Milà per al traspàs d'Arturo Vidal

El migcampista xilè deixa el Club després de dues temporades en les que ha disputat 96 partits i ha marcat 11 gols

El FC Barcelona i l'Inter de Milà han arribat a un acord per al traspàs del jugador Arturo Vidal. El conjunt italià pagarà al FC Barcelona 1 milió d'euros en variables.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Vidal pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Dos títols com a blaugrana 

Arturo Vidal va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2018. Durant aquests dos any que ha defensat la samarreta blaugrana, el migcampista xilè ha sumat una nova lliga al seu palmarès, la de la temporada 2018/19, que va significar la vuitena consecutiva a la seva carrera. Com a culer, també ha aixecat la Supercopa d’Espanya 2018. 

96 partits (66 de Lliga, 10 de Copa, 18 de Champions i dos de Supercopa), 11 gols i 10 assistències. Aquest és el registre que ha deixat Arturo Vidal com a futbolista blaugrana. La diana més recordada i que restarà sempre en l’imaginari culer segurament serà la que va marcar contra el Reial Madrid al Camp Nou. Aquella màgica nit va tancar la golejada barcelonista: 5-1.

Vidal: "Marxo molt orgullós d'haver defensat aquesta samarreta"

El migcampista xilè ha volgut acomiadar-se de l'afició del FC Barcelona a través de les seves xarxes socials. En un comunicat en què diu haver viscut "dos meravellosos anys", Arturo Vidal ha agraït tothom el suport rebut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut