Les cinc conclusions del triomf contra el Nàstic

Repassem les principals dades que ens deixa el primer partit de la pretemporada culer sota les ordres de Ronald Koeman

Bona victòria barcelonista davant el Nàstic en el primer amistós de la pretemporada (3-1). Els culers han superat als tarragonins amb gols de Dembélé, Griezmann (de penal) i Coutinho, també des dels 11 metres. A continuació, repassem les principals conclusions del primer partit de Ronald Koeman a la banqueta blaugrana:

Dembélé marca 342 dies després

Des del gol davant el Sevilla el passat 6 d’octubre del 2019, l’extrem francès no veia porteria. A més, tampoc jugava des del triomf contra el Borussia Dortmund al Camp Nou el 27 de novembre. Davant el Nàstic, als cinc minuts de començar el partit, Dembélé ha anotat el primer gol de la pretemporada culer caçant una bona pilota dins l’àrea.

Bones sensacions dels fitxatges

Pedri a la primera part i Trincao a la segona, han deixat bones sensacions sobre la gespa, amb grans accions de qualitat entre línies. Pedri ha disputat els primers 45 minuts, arrencant des de la mitja punta però caient també a la banda dreta. Pel que fa a Trincao, ha disputat els segons 45 minuts, i ha ocupat principalment la banda dreta de l’atac barcelonista.

Coutinho torna amb gol i bona nota

Philippe Coutinho ha tornat després de la seva cessió al Bayern i ho ha fet a un gran nivell. El brasiler ha disputat els segons 45 minuts de partit, i ha marcat de penal als cinc minuts d’entrar al matx. A més, ha ofert bones accions des de la mitja punta, i a punt ha estat de marcar el seu segon gol amb una bona canonada dins l’àrea. Aleñá, un altre jugador que també tornava després de la cessió al Betis, ha estat titular i ha ofert un bon nivell al mig del camp culer durant la primera meitat.

Debuts de la Masia

A més del debuts dels fitxatges Pedri i Trincao, i de jugadors que tornen després de les seves cessions com Aleñá i Coutinho, també han debutat dos jugadors de la Masia: Iñaki Peña i Konrad de la Fuente. Tots dos han disputat els segons 45 minuts i han demostrat un gran nivell. Peña ha aconseguit mantenir la seva porteria a zero, mentre que Konrad ha marcat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc i a més, ha creat bones ocasions des de la banda dreta.