Pjanic i Todibo s’incorporen als entrenaments

Pjanic i Todibo s’incorporen als entrenaments

El bosni i el francès han rebut l’alta mèdica de Covid-19 i ja s’han exercitat a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí, Miralem Pjanic i Jean-Clair Todibo s’han incorporat als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un cop rebuda l’alta mèdica de Covid-19, el migcampista bosni i el defensa francès s’han exercitat de manera individual tal com marca el protocol de La Liga al camp Tito Vilanova.

2020-09-12 ENTRENO 14-min

Així doncs, el nou migcampista culer, que va arribar a Barcelona el passat dijous a la nit, ha completat el seu primer entrenament com a blaugrana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A la seva arribada, Pjanic va deixar clar les seves ganes de començar, explicant: "No puc esperar més per conèixer els meus companys, perquè tinc moltes ganes de començar la nova temporada. Espero ajudar a l'equip a guanyar molts títols. Estic preparat i intentaré donar el màxim per aquest club".

I és que cal recordar que Pjanic va donar positiu en la prova PCR a què es va sotmetre el dissabte 22 d'agost, després de tenir algunes molèsties. Va quedar aïllat al seu domicili i, per això, va haver de posposar la seva arribada a Barcelona. Ara, però, ja es s'entrena a la Ciutat Esportiva per tal de preparar-se per al curs 2020/21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut