Griezmann, el nou ‘7’ del FC Barcelona

Griezmann, el nou ‘7’ del FC Barcelona

El davanter francès canvia de dorsal i lluirà el número que també ha portat amb la samarreta de França, de la Reial Societat i de l’Atlètic de Madrid

Griezmann. 7. S'estendrà, altre cop, en la longitud de l'esquena del davanter francès. Perquè el de Mâcon és el nou número 7 del FC Barcelona. D'aquesta manera, deixa el 17 i hereta el dorsal que han lluït futbolistes com Villa, Pedro, Larsson o Saviola, entre d'altres.

 Un any amb el 17

El diumenge 14 de juliol de 2019, Le Petit Prince era presentat al Camp Nou amb el 17 estampat en la seva samarreta blaugrana. Aleshores, Coutinho era el dorsal 7 del FC Barcelona i, d’aquesta manera, Griezmann no podia seguir amb la seva tradició.

Però, amb un número diferent, el francès seguiria marcant gols. En l’any del seu debut com a culer en firmaria 15 en 41 partits.

El 7, associat a la seva figura

Abans del seu fitxatge pel Barça, era quasi un costum futbolístic veure Griezmann amb el 7 serigrafiat. Perquè des del curs 2010/11, amb la Reial Societat, el gal n'era el propietari. A les quatre campanyes a San Sebastián amb aquest número se li van afegir unes altres cinc. Les que va desenvolupar amb els colors de l'Atlètic de Madrid.

 En l'àmbit de seleccions, l'atacant no es desmarcava del dorsal 7. Amb la selecció absoluta de Les Bleus el va dur al curs 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19 i 2019/20. Destacar el 2018, quan el 7 de França es va convertir en or al Mundial de Rússia.

 “M’agradaria recuperar el dorsal 7”, va exterioritzar el passat 31 de març. Ara, el seu anhel s’ha fet realitat. Després, d'un any d'absència, l'historial de Griezmann amb el 7 continua. Aquesta vegada amb l'elàstica culer. Una samarreta que ha vist altres d'altres futbolistes defensar aquest dorsal. Villa, Pedro, Larsson o Saviola en són un exemple. Ara és torn d’Antoine Griezmann. Un futbolista que brillarà, de nou, amb el 7 cosit a l’esquena.

Antoine Griezmann.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut