El gol de Griezmann contra el Vila-real, guanyador del ‘Goal of the season’
Ofert per

El gol de Griezmann contra el Vila-real, guanyador del ‘Goal of the season’

Els votants de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han votat per l’acció del francès, que es va proclamar guanyador del ‘Goal of the Month’ del juliol

S’acaba la primera edició del 'Goal of the Month'. I ho fa amb l’elecció del millor gol de la temporada, amb el 'Goal of the season'. Després d’uns mesos de concurs, en què els usuaris de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona votaven pel seu gol preferit d’aquell mes en concret, aquest agost ha estat el torn de tancar el cercle de la temporada escollint el millor dels millors.

I aquest ha estat el gol que va fer el francès Antoine Griezmann contra el Vila-real, el passat mes de juliol, a l’Estadi de la Ceràmica. Un gran gol en què el jugador francès va aixecar la pilota de primeres després d'una bona assistència de Leo Messi per superar Sergio Asenjo. Una jugada d'insomni que va marcar la golejada contra el Vila-real (1-4).

Griezmann, doncs, s’ha imposat al gol que va fer Messi contra el Granada (guanyador del 'Goal of the Month' del gener) i a la diana de l’argentí contra l’Eibar (millor gol del febrer), així com al gol de Suárez contra el Celta (l’escollit del juny)

Cal recordar que el 'Goal of the Month' és una iniciativa sorgida coincidint amb l’inici del 2020 i que consisteix a trobar el millor gol del mes entre quatre propostes. Els fans han votat pel seu gol preferit, en una acció que s’ha repetit al final de cada mes. Durant el temps en què la competició es va aturar per culpa del coronavirus, es va fer una edició històrica, enfrontant els millors gols històrics anotats durant el març, l’abril i el maig.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut