Amistós contra el Nàstic de Tarragona el 12 de setembre

Amistós contra el Nàstic de Tarragona el 12 de setembre

El primer partit de pretemporada de l’era Koeman es jugarà el dissabte 12 a les 19 hores a l’Estadi Johan Cruyff

El primer partit del Barça 2020/21 serà d'aquí a 10 dies. Els homes de Ronald Koeman jugaran el seu primer amistós de pretemporada el dissabte dia 12 de setembre contra el Nàstic de Tarragona de la 2a Divisió B.

El partit, que es disputarà a l'Estadi Johan Cruyff a partir de les 19 hores, es podrà veure en directe i en exclusiva a tot el món a la plataforma de streaming del Club, Barça TV+. El partit també es podrà veure a Barça TV, a Catalunya en directe a través de la TDT, i a la resta d'Espanya a través de les plataformes de subscripció.

El duel serà també l’estrena del primer equip blaugrana a l’Estadi Johan Cruyff, la casa del Barça B, el Juvenil A i el Femení des de la passada temporada.

Un derbi amb història

El Barça-Nàstic és un derbi català amb molta història. Tot i no jugar-se’n cap de caràcter oficial des de la temporada 2006/07 –la darrera del Nàstic a Primera- tots dos s’han vist les cares des de fa més de 70 anys.

Es van enfrontar per primera vegada als quarts de final de la Copa de la temporada 1946/47, en què els tarragonesos van assolir la classificació. Des de llavors, la resta de duels s’han produït a la Primera Divisió, amb un balanç de 8 victòries per als blaugrana i 2 empats. L’últim enfrontament data del 17 de juny del 2007, en què el Barça de Rijkaard va guanyar per 1-5 a un Nàstic ja descendit a Segona.

Deco, en un duel contra el Nàstic de Tarragona.
Deco, en un duel contra el Nàstic de Tarragona.

El dia 27, estrena a la Lliga

El primer amistós de pretemporada tindrà lloc dues setmanes abans de l’estrena de Lliga contra el Vila-real, que serà el cap de setmana del 26 i 27 de setembre al Camp Nou. El Nàstic, per la seva banda, competirà enguany al grup 3, subgrup A, de la Segona Divisió B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut