Acord amb el Sevilla per al traspàs d'Ivan Rakitic

Acord amb el Sevilla per al traspàs d'Ivan Rakitic

Aquest dimecres dia 2 de setembre, a partir de les 11 hores, tindrà lloc l'acte de comiat i posterior roda de premsa telemàtica del croat

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord per al traspàs del jugador Ivan Rakitic. El conjunt andalús pagarà al FC Barcelona 1,5 milions d’euros més 9 en variables.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Rakitic pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Aquest dimecres dia 2 de setembre, a partir de les 11 hores, tindrà lloc l'acte de comiat i posterior roda de premsa telemàtica del jugador.

Sis anys i 13 títols

Així doncs, Ivan Rakitic s’acomiada del Barça després de 6 anys i amb un palmarès d’or. Peça clau de l’equip, el croat ha aconseguit 13 títols, amb 4 Lligues, una Campions, quatre Copes del Rei, un Mundial de Clubs, una Supercopa d’Europa i dues Supercopa d’Espanya.

Des de la seva arribada al Club, l’estiu del 2014, i amb el ‘4’ a l’esquena, Rakitic ràpidament es va fer un lloc al mig del camp. Posició que ha ocupat amb assiduïtat durant totes aquestes temporades. De fet, és el quart estranger amb més partits jugats amb la samarreta del Barça, només superat per Messi, Alves i Mascherano.

Polivalent, treballador i amb una bona visió de joc, acaba la seva trajectòria com a blaugrana amb 310 partits, en els quals ha fet 40 assistències i 36 gols.

El més destacat de tots, el que va fer a la final de la Champions de Berlín, l’any 2015, i que va servir per inaugurar el marcador d’un partit (3-1) que acabaria donant al Barça la seva cinquena Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut