Pedri:

Pedri: "El meu objectiu és divertir-me jugant a futbol"

BarçaTV+ estrena el programa 'Benvingut: Pedri', on coneixem una mica més en profunditat el jove jugador canari després de ser presentat oficialment com a nou jugador blaugrana

Pedro González, més conegut com a Pedri, va ser presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona la setmana passada. Coincidint amb l’acte, BarçaTV+ estrena el 'Benvingut, Pedri', un programa especial per conèixer més en profunditat el jugador canari. Culer des de petit, en tota l'entrevista Pedri es mostra "molt feliç per tenir l’oportunitat de jugar al Barça". A més, el repten a diversos jocs, com escollir la seva opció preferida d'entre dos conceptes o esbrinar quin jugador del Barça s'amaga darrere d'una foto feta quan eren petits.

Però, sens dubte, un dels moments més especials és la sorpresa que rep i que està relacionada amb el seu ídol futbolístic, Andrés Iniesta. No t’ho perdis!

En l'entrevista, a més, Pedri explica com està vivint aquests primers dies a Barcelona i com es definiria ell com a futbolista. Aquestes són les seves declaracions més destacades:

Els primers dies com a blaugrana

"M’han acollit molt bé i estic molt content. Estic molt feliç de tenir aquesta oportunitat"

"La Ciutat Esportiva és un luxe. Espero gaudir d’aquestes instal·lacions durant molts anys. He quedat impressionat"

"Des del primer moment que he conegut els meus companys m’he sentit molt bé. Amb Trincao, per exemple, ens hem entès molt bé. Igual que amb Matheus. Tinc moltes ganes de gaudir de tots els meus companys i d’aprendre d’ells"

mini_2020-08-27 ENTRENO 30

El Pedri futbolista

"Em sento còmode jugant de mitjapunta, tot i que també és cert que he jugat d’extrem a les dues bandes i està bé tenir alternatives per ser polivalent. Això és molt important per a un jugador, perquè així l’entrenador pot comptar amb tu per altres posicions"

"Jugar al Las Palmas m’ha anat bé, perquè disputar la Segona Divisió, una categoria tan dura, ha fet que guanyés confiança en mi mateix"

"El futbol associatiu és la meva major virtut. El meu objectiu és fer jugar a la resta i divertir-me jugant a futbol"

"No em centro en batre cap rècord, sinó en poder gaudir del meu dia a dia, fer el que m’agrada i millorar"

"El meu principal objectiu, primer, és debutar, que encara no ho he fet i tinc ganes. He de millorar i treballar per aconseguir-ho. A més, sigui com sigui el debut, el recordaré sempre. Serà el dia més especial de la meva vida, perquè sempre ho he somniat"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut