Pedri:

Pedri: "Tinc moltes ganes de gaudir i créixer amb els millors del món"

El jove jugador canari ha estat presentat oficialment com a nou jugador del Barça a l'Auditori 1899

El setembre passat es va fer oficial que el FC Barcelona i el Las Palmas arribaven a un acord per al traspàs de Pedri. Però no ha estat fins aquest estiu quan el jove jugador canari ha estat, oficialment, nou jugador del Barça. Pedri, que ja porta unes setmanes entrenant amb la resta de fitxatges i dels jugadors que han tornat de les cessions, ha viscut aquest dijous el dia de la seva presentació, amb les primeres imatges vestit de blaugrana al Camp Nou i la roda de premsa davant els mitjans.

El canari, de 17 anys, ha assegurat que “tinc moltes ganes de gaudir i de créixer amb els millors del món” i, en la mateixa línia, ha comentat que la seva primera opció “és quedar-me al primer equip i aprendre i gaudir dels meus companys”.

Blaugrana des de petit per herència familiar, Pedri s’ha mostrat orgullós i satisfet pel seu fitxatge pel Barça. “Sempre va ser un somni. I no tots els dies es fitxa per aquest club. Tinc moltes ganes de fer grans coses, però la pressió és el pitjor que pot tenir un futbolista. Has d’eliminar-la com abans millor i substituir-la per la il·lusió”, ha comentat, a banda de descriure’s com “un futbolista que gaudeix jugant a futbol”. En aquest sentit, ha afegit: “El meu ídol sempre ha estat Andrés Iniesta i ara vull aprendre del millor, que és Leo Messi”.

I per acabar, un aclariment: “Pedri es un apel·latiu que tinc des de petit. Tothom em coneix així i vull continuar mantenint aquest nom”.

Ramon Planes: “Volem construir un Barça jove, amb energia i qualitat”

En la roda de premsa, Pedri ha estat acompanyat pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i també pel responsable de la secretaria tècnica, Ramon Planes. Bartomeu li ha donat la benvinguda i l’ha definit com “un jugador amb molt de talent, probablement dels millors de la seva generació a tota Europa”.

Ramon Planes, per la seva part, ha explicat el fitxatge de Pedri com “una aposta de futur, però important per enfortir la idea d’anar aportant qualitat i joventut a l’equip”. “És un orgull poder presentar Pedri. El seu fitxatge va ser molt ràpid, en pràcticament un mes, perquè vam veure clarament que tenia talent, que és descarat. Volem construir un Barça jove, amb energia i qualitat i jugadors com Pedri ens ajudaran”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut