Vidal:

Vidal: "El Bayern sempre és favorit però nosaltres som el Barça, el millor equip del món"

El migcampista xilè ha repassat l'actualitat blaugrana en la prèvia del Barça-Bayern de divendres a Lisboa

Arturo Vidal ha parlat aquest dijous a la prèvia del Barça-Bayern de divendres a Lisboa, partit corresponent als quarts de final de la Lliga de Campions. El migcampista xilè ha explicat: "És el partit més important de l'any, tenim moltes esperances que el campionat sigui el nostre".

Sobre el rival, Vidal recalca que "el Bayern sempre és favorit, vaig estar allà i així ho sentia, però el partit de demà és contra el Barcelona i el Barça és el millor de món, així que estarà molt parell". El '22' blaugrana afegeix: "Serà un bonic partit, molt igualat. El Bayern ve fent un any espectacular, campió de Bundesliga i Copa. Sabem que serà difícil, però som el Barça i si fem bé les coses podrem guanyar, tractarem de deixar tot al camp".

Pel que fa a el nou format, Vidal explica: "M'agrada aquest format a partit únic, la Copa Amèrica es juga així i és molt entretingut, els equips surten a guanyar. A dos partits l'espectacle no és tan bo perquè hi ha equips que es tanquen més en el primer partit ". A més, ha parlat de la seva possible titularitat: "A tots els jugadors ens agradaria i mereixem jugar, però l'entrenador ha de triar a onze. I als 11 que els toqui han de fer-ho de la millor manera per classificar-nos per a les semifinals".

Sobre els noms propis ha explicat: "Lewandowski és extraordinari, molt perillós i un gran golejador. Serà molt difícil marcar-ho, però la comparació amb Messi és difícil. Leo és d'un altre planeta, encara que Lewandowski sigui el millor davanter del món juntament amb Luis Suárez, però és molt complicat comparar-lo amb Messi". A més ha afegit que "l'entrenador Flick ho ha fet molt bé i ha guanyat dos títols".

2020-08-13 ENTRENO LISBOA 03-min
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut