Semedo: “Serà un partit molt especial, Lisboa m’ho ha donat tot en el futbol”

Semedo: “Serà un partit molt especial, Lisboa m’ho ha donat tot en el futbol”

El defensa portuguès destaca, en una entrevista a la UEFA, que en el partit contra el Bayern “una de les claus serà la solidesa defensiva i no concedir ocasions”

El Barça-Bayern de Munic d'aquest divendres (21.00 hores) serà un partit especial. Però encara més per a Nélson Semedo. I és que el lateral portuguès va jugar al Benfica i a Lisboa és on va començar a jugar a futbol. El defensa portuguès repassa l'actualitat i analitza el partit de quarts de final contra el conjunt alemany en una entrevista per la UEFA. A continuació repassem el més destacat. 

El Barça-Bayern

“Sabem com es posicionen i com juguen la pilota des del darrere, estarem atents”. 

“Abans de res ens centrarem en nosaltres mateixos i en fer el millor partit possible amb la pilota i marcar gols. Si juguem bé tindrem les nostres oportunitats de passar a la semifinal”.

“Una de les claus segurament serà estar segurs al darrere i no concedir ocasions”. 

2020-08-12 ENTRENO 94-min

Lisboa

“Lisboa està molt bé en tots els sentits, la gent, els colors, l’idioma, l’arquitectura. És una de les ciutats més boniques del món, no només d’Europa. A més el clima és molt bo també. És una ciutat espectacular”.   

“Vaig començar a jugar a futbol en el carrers de Lisboa, amb els meus veïns i gent més gran que jo. Serà un partit especial, va ser a Lisboa on tot va començar i vaig ser molt feliç en el Benfica".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut