De Jong:

De Jong: "L'equip té molta confiança de cara a Lisboa"

El migcampista culer ha repassat l'actualitat blaugrana en la prèvia del partit contra el Bayern, corresponent als quarts de final de la Lliga de Campions

En una entrevista per a BeIN USA, Frenkie De Jong ha repassat diversos temes relacionats amb l'actualitat blaugrana. El migcampista holandès destaca que "l'equip té molta confiança de cara a la final a vuit de Lisboa i que el Barça sempre és un dels favorits". A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Triomf contra el Nàpols

"Va ser un bon partit, vam fer un bon matx com a equip i vam guanyar davant un equip complicat. Vam aconseguir un bon resultat a la primera part i això va fer que estiguéssim més tranquils a la segona"

La final a vuit de Lisboa

"L'equip té molta confiança de cara a Lisboa, som un dels millors equips del món amb grans jugadors. Tenim energies molt positives i estem molt bé com a equip".

El Bayern

"M'és igual qui és favorit. El Bayern és un gran equip però ja veurem què passa. Després del partit veurem qui és millor".

Favorits per la Champions

"Som un dels favorits perquè el Barça sempre ho és. Però hi ha diversos equips que poden guanyar la Champions".

"El format és un petit avantatge per als equips menys favorits, tenen més opcions de sorprendre a un partit que no a dos".

Companys al mig del camp

"Tenim un gran equip i al mig del camp tenim molts bons jugadors. No tinc cap problema en jugar amb qualsevol d'ells. Sergio Busquets m'ha ajudat molt, sobretot al principi. No només parlant de futbol, també sobre la vida, explicant-me coses del Club. Tinc molt bona relació amb tots els companys".

Posició al camp

"He jugat a diferents posicions aquest curs. A l'Ajax o a la selecció holandesa jugo més al doble pivot, depèn molt del sistema. També depèn dels entrenadors, els jugadors amb els que jugo, el sistema... Cada entrenador és diferent, juguem sistemes una mica diferents, hi ha alguns matisos diferents".

Noms propis 

"Riqui ho ha fet molt bé aquesta temporada, té un gran talent i habilitat, és un gran jugador i format a la Masia".

"Pjanic és un gran jugador i amb molta qualitat amb la pilota. Vaig jugar la temporada passada contra ell. Farà l'equip més fort".

"Messi és diferent a la resta. És el millor del món amb molta diferència. Tenir a Messi al teu equip és un gran avantatge". 

Balanç de la temporada

"Ha estat una temporada difícil. És important fer autocrítica per millorar com a equip. Hem canviat d'entrenador, han passat moltes coses. Però intentarem fer un gran final de curs guanyant la Champions".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut