Matheus Fernandes:

Matheus Fernandes: "El meu ídol és Sergio Busquets"

El migcampista brasiler reconeix a Barça TV + que arriba a Barcelona amb la voluntat de "conquerir títols importants"

Matheus Fernandes és una de les cares noves de cara al Barça 2020/21. En la seva primera entrevista com a blaugrana a Barça TV+ explica que el seu ídol és Sergio Busquets i reconeix que arriba amb la voluntat de "conquerir títols importants". Repassem les seves declaracions més destacades.

Així es descriu

"Sóc un jugador alt, ràpid, que guanyo a l'adversari sovint perquè tinc una bona velocitat. Robo molt la pilota també, tinc una bona pressió de joc, i sóc tècnic, i jo crec que això m'ajudarà bastant en la meva adaptació a Barcelona."

"Penso que ajudarà molt perquè als brasilers ens agrada jugar amb la pilota als peus, i el FC Barcelona també ho fa tot amb la pilota. Llavors és una cosa fonamental, que té molta importància també, i a més treballo en el dia a dia, tractant d'evolucionar cada vegada més i donar sempre el millor per poder ajudar al Barça."

Amb ambició

"Vull conquerir títols importants. El meu somni sempre ha estat jugar al Barça, i ara que tinc aquesta oportunitat he de deixar la millor impressió possible, i si es pot, acabar la meva carrera aquí."

"Sempre vaig tenir l'ambició i el somni de vestir la samarreta del Barça un dia, jugant al costat de grans jugadors, jugadors que m'han inspirat tota la meva infància, per poder seguir el seu camí, i quan vaig saber que el Barça estava interessat, per a mi va ser molt gratificant saber que estava treballant i ho estava fent bé. Perquè si hi ha un gran club interessat és perquè estàs fent una bona feina."

Els seus referents

"Els meus ídols... jo sempre m'he fixat en molts jugadors, però el primer de tots va ser Busquets, sempre em vaig inspirar en Busquets. He tingut d'altres també, jugadors com Xavi, Iniesta o Messi, tots ells per a mi són referents."

"Em fa molt feliç saber que estic sent comparat amb un gran jugador, i personalment el meu ídol. No sé si seré capaç de fer el que ha fet ell amb la samarreta del Barça, però espero tenir una bona trajectòria, fer el màxim possible i contribuir molt al FC Barcelona."

Compartir equip amb Messi

"No aconsegueixo ni imaginar-ho, la sensació d'estar al costat de Messi, a la banda de Busquets, per a mi sempre ha estat un somni i ho estic podent complir. Em fa feliç, vull estar ja al seu costat al vestidor... "

El seu debut a Primera

"Jo no m'esperava jugar contra l'Atlètic de Madrid, estava molt concentrat, sabia el que havia de fer, m'havia entrenat força temps amb el Valladolid, i vaig jugar el partit, vaig ser el millor jugador del partit, i vaig ser feliç per això. Estic evolucionant cada vegada més, i seguiré treballant fermament per ser cada vegada millor."

Jugar a LaLiga

"Sempre va ser un somni per a mi ser aquí, vestir la samarreta del Barça i disputar la Lliga. Per a mi, és el millor futbol del món. Quan vaig entrar al camp allà tenia dubtes, però quan la pilota va començar a rodar la gent ja estava concentrada, sabent el que calia fer, i va acabar tot bé. La Lliga per a mi és una de les millors lligues del món."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut