Inici de pretemporada per a nou jugadors

Inici de pretemporada per a nou jugadors

Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets es faran els corresponents tests mèdics dimarts, les revisions mèdiques habituals dimecres i dijous serà el dia del primer entrenament

Tot i que la competició 2019/20 segueix en marxa, un total de nou jugadors del FC Barcelona arrencaran aquesta setmana la seva pretemporada de cara a la temporada 2020/21. Són Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets, que iniciaran la pretemporada aquest dimarts a la tarda amb la realització dels tests mèdics corresponents.

Per a dimecres a la tarda estan previstes les pertinents revisions mèdiques abans de l’inici dels entrenaments de pretemporada, que s’iniciaran el dijous 13, a les 18.30 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Aquests nou jugadors seguiran amb la seva preparació amb cinc sessions d’entrenament previstes per la setmana vinent, totes elles a les 9.30 hores.

Dues dinàmiques de treball

Cal recordar que la dinàmica d’aquests nou jugadors serà completament diferent a la dels jugadors que encara estan competint a la Lliga de Campions. Els futbolistes que van assolir la classificació per als quarts de final de Champions després de doblegar el Nàpols s’exercitaran dimarts i dimecres al matí a la Ciutat Esportiva i dijous marxaran cap a Lisboa per enfrontar-se divendres contra el Bayern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut