Monchu, el tercer debutant de la temporada

Monchu, el tercer debutant de la temporada

El migcampista del filial va disputar davant el Nàpols els seus primers minuts amb el primer equip i és el 15a debutant en les tres últimes temporades

El triomf davant el Nàpols va deixar també una gran notícia en forma de debut. El segon capità del Barça B, Monchu, va debutar amb el primer equip aquest dissabte davant el conjunt italià, substiuïnt Antoine Griezmann als 84 minuts de joc.

El migcampista blaugrana va disputar un total d'11 minuts (comptant els cinc d'afegit) en els quals va tocar 9 vegades la pilota, amb 3/4 en passades, un regat bo i una falta comesa. Amb el 42 a l'esquena, el jove jugador va aportar la seva consistència al mig del camp blaugrana, aguantant el marcador favorable als darrers minuts del partit. 

Així doncs, amb aquest debut, Monchu ha vist recompensada la seva gran temporada amb el filial, on, tot i ser migcampista, ha estat el màxim golejador de l'equip amb 10 gols en 29 partits. A més, ha repartit tres assistències, i ha participat en un total de 13 gols. El migcampista balear és un especialista a pilota aturada, des d'on han arribat gran part dels seus gols aquest curs.

El tercer d'aquest curs

Monchu s'ha convertit en el tercer debutant de la temporada, després d'Ansu Fati (contra el Betis) i d'Araujo (contra el Sevilla), tots dos també al Camp Nou, igual que Monchu. Altres jugadors del Barça B que també han tingut minuts aquesta temporada han estat Carles Pérez (actualment a la Roma), Riqui Puig i Álex Collado, per tots ells ja havien debutat la temporada anterior. 

15 debutants en tres temporades

Si ens fixem en les tres últimes campanyes, són un total de 14 debutants del Barça B els que han tingut minuts amb el primer equip: Oriol Busquets, Arnáiz, David Costas, Cucurella, Cuenca, Chumi, Miranda, Riqui Puig, Wague, Collado, Carles Pérez, Abel Ruiz, Ansu Fati, Araujo i ara Monchu.

mini__V7A2124
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut