La convocatòria per rebre el Nàpols

La convocatòria per rebre el Nàpols

Quique Setién ha donat a conèixer els 22 jugadors citats, per afrontar la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions

Torna la Champions, torna la millor competició europea del món. El Barça rep el Nàpols de Gattuso al Camp Nou en la tornada dels vuitens de final, amb un 1-1 del partit d’anada. Griezmann, que va ser l’autor del gol blaugrana a San Paolo, ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria per jugar aquest duel a cara o creu. A més, Lenglet i R. Araujo també han rebut l’alta i estaran a disposició del tècnic Quique Setién per tal de passar l’eliminatòria i arribar a Lisboa. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores al Camp Nou, Setién ha facilitat aquest divendres la llista de 22 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo, Monchu, Mingueza, Konrad, Reis i Jandro. Queden fora de la convocatòria per sanció Sergio i Vidal, mentre que Umtiti i Dembélé són baixa per lesió. El danès Martin Braithwaite no està inscrit a la Lliga de Campions.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat amb els jugadors disponibles al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En acabar la sessió d’entrenament, Lenglet, Griezmann i R. Araujo han rebut l’alta mèdica i han entrat a la llista de convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut