Arturo Vidal: “Si fem bé les coses, podem guanyar qualsevol”

Arturo Vidal: “Si fem bé les coses, podem guanyar qualsevol”

El xilè, que no jugarà contra el Nàpols per sanció, reconeix en una entrevista a 'Mundo Deportivo' que es veu “aixecant la Champions”

Arturo Vidal creu en aquest Barça. El futbolista xilè, que no podrà disputar la tornada de vuitens de final contra el Nàpols per sanció, ha reconegut en una entrevista a Mundo Deportivo que es veu “aixecant la Champions” a Lisboa. “Com a Barça que som, tenim el deure de guanyar aquesta Champions perquè ho tenim tot: equip i jugadors. Però primer cal respectar el Nàpols. Si fem bé les coses, podem guanyar qualsevol”, ha assegurat.

Tot i l’1-1 de l’anada, Arturo Vidal aposta per un Barça ofensiu des del principi. “Hem de sortir a buscar el partit des del primer minut, fer el nostre joc, ser agressius en cada moment i demostrar el que volem. Volem donar un missatge en aquest partit del que pretenem fer en el futur”, ha explicat.

També ha reconegut que té previst fer-se un tatuatge en cas de guanyar la Lliga de Campions i ha assegurat que vol complir l’any de contracte que li queda amb el FC Barcelona, fins al 30 de juny del 2021.

De Jong: “Podem guanyar la Champions”

També ha estat notícia aquest divendres l’holandès Frenkie de Jong, que ha concedit una entrevista al diari Sport. El 21 blaugrana ha afirmat que el Barça “pot guanyar la Champions” i que veu la plantilla “amb energia positiva i bones sensacions”.

Com va reconèixer també en una entrevista a Barça TV+  dimarts passat, De Jong lamenta que l’afició no pugui ser al Camp Nou donant suport a l’equip. “És una pena no tenir-los, perquè sempre ens ajuden molt. Crec que per al rival és una dificultat enorme venir aquí i jugar contra 100.000 persones. El meu missatge per a l’afició és que siguin positius i que creguin en l’equip. Sabem que el final de Lliga no va ser l’esperat, però els demano que hi confiïn des de casa seva”.

Sobre el Nàpols, ha destacat que “hem vist el partit de l’anada i també partits recents seus i sabem el que hem de fer, sabem el que farem i hi creiem”. En tot cas, no ha volgut donar pistes sobre com jugarà el Barça, “perquè llavors ho sabria tothom, inclòs el Nàpols”.

Frenkie de Jong, durant un entrenament.
Frenkie de Jong, durant un entrenament.

Rakitic: "Caldrà ser molt precisos"

Un altre dels jugadors que ha estat protagonista als mitjans aquest divendres ha estat Ivan Rakitic, que ha explicat al diari El País que depèn del Barça "fer un bon partit i superar el Nàpols". Creu que serà fonamental "moure la pilota, ser molt precisos, fins i jugar amb tranquil·litat, confiança i paciència" per superar l'organització defensiva del conjunt italià. En aquest sentit, ha reconegut que caldrà "treballar units" per fer una bona pressió col·lectiva alta i no deixar espais al darrere que puguin complicar la vida als blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut