‘Gràcies’, el missatge que lluirà la samarreta del Barça

‘Gràcies’, el missatge que lluirà la samarreta del Barça

Aquesta iniciativa ideada per la UEFA vol agrair la tasca duta a terme pels treballadors de primera línia contra la Covid-19

Gràcies. Aquesta paraula serà present a la samarreta blaugrana en el retorn a la Champions League. Durant el matx contra el Nàpols, aquest missatge lliurà en l’elàstica de cada jugador culer; sobre l’escut del FC Barcelona. Una iniciativa lidera per la UEFA i que han secundat tots els clubs que participen en la represa de les competicions europees.
 
Un missatge simple, però contundent que s’erigeix com un reconeixement al treball de les persones que han estat a primera línia durant la pandèmia de la Covid-19. “No hem d'oblidar la gent que ens ha donat l'oportunitat de tornar a jugar”, va declarar el president del màxim ens europeu.

Els jugadors també donen les gràcies

Un Gràcies que no solament és present en la samarreta, sinó també en boca dels futbolistes que disputen les actuals edicions de la Champions League i de l’Europa League. Perquè també s’ha gravat un vídeo on un representant de cada equip, en el cas del Barça Sergio Busquets, articula el mot: Gràcies.  

Recordem que la competició continental va estar aturada durant la crisi del coronavirus. I 165 dies després el Barça podrà reprendre l’eliminatòria davant el conjunt napolità. Una anada que decidirà qui passa als quarts de final després de l’1-1 vist a San Paolo. El futbol està de tornada gràcies als protagonistes anònims de primera línia actius en la batlla contra la Covid-19. Gràcies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut