De Jong: “Em trobo bé i amb ganes de jugar contra el Nàpols”

De Jong: “Em trobo bé i amb ganes de jugar contra el Nàpols”

El migcampista holandès ha repassat l’actualitat blaugrana en una entrevista en exclusiva per a Barça TV+

S’apropa el retorn de la Lliga de Campions. El proper dissabte, Barça i Nàpols es veuran les cares al Camp Nou en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions, on els culers buscaran certificar l’accés a la fase final. Frenkie De Jong ha explicat que “em trobo bé i amb ganes de jugar contra el Nàpols”. El migcampista holandès, en una entrevista en exclusiva per a Barça TV+, ha repassat tota l’actualitat blaugrana en la prèvia de la Champions. A continuació, recuperem el més destacat:

Sensacions

“Em trobo molt bé i amb energia positiva. M'he recuperat bé de la lesió i em sento molt bé físicament”.

“Les vacances li han anat bé a l'equip per recarregar piles. Hem gaudit d'uns dies de descans que ens ha donat molta energia”.

La lesió

“Vaig estar una mica decebut per no poder jugar, però la preparació de cara als pròxims partits ha estat bona i em sento en forma per jugar contra el Nàpols”.

La Champions

“Sempre estic motivat però és clar que la Champions és una competició molt especial, però la motivació sempre hi és. No sento més pressió de l'habitual jugant amb el Barça, igual que la resta de partits”.

“A un sol partit, els equips menys favorits tenen oportunitat de sorprendre. Això afavoreix a aquests equips. Està clar que haurem de guanyar sigui com sigui, però el fet de tenir només un partit dificulta perquè et pot sorprendre qualsevol equip”.

“Per a tots els partits serà el mateix format, ningú ha jugat en un context com aquest. Tots els equips que estan a la Lliga de Campions mereixen ser-hi”.

El rival

“El Nàpols té jugadors de molta qualitat, molt disciplinats, serà un partit difícil segur. Tots els partits de Champions ho són, però hem d'assegurar passar a la següent ronda”.

El partit d’anada

L'anada va ser un partit difícil per a nosaltres, estàvem amb molt jugadors per darrere de la pilota i no va ser el nostre millor resultat, però confio que ho puguem fer millor ara”.

La preparació

“Hem tingut més temps per preparar el partit però ells han tingut ritme més constant de competició, es pot llegir des dels dos punts de vista”.

“Durant la temporada tens dos o tres dies per preparar un partit, i ara estem tenint un parell de setmanes”.

Les baixes

Busquets i Vidal són jugadors fonamentals i es noten les baixes, però comptem amb un equip en el qual tots els companys tenen moltíssima qualitat”.

El Camp Nou buit

“És una situació una mica estranya, especialment a la Lliga de Campions, on es nota molt el suport de l'afició. Però queden quatre partits per guanyar la Champions i cada partit serà decisiu, això augmenta la dificultat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut