1 | El gol de Griezmann a l’anada

Falta només un dia per al Barça-Nàpols! Un, com el gol de Griezmann a San Paolo, que pot ser clau per a l'eliminatòria

Falta només un dia per al Barça-Nàpols! Aquest dissabte la Champions tornarà al Camp Nou amb el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Un dia perquè la pilota torni a rodar a la gespa del Camp Nou. Un és precisament el gol que va marcar Antoine Griezmann en el partit d'anada i que pot ser clau per a l'eliminatòria.

El partit d'anada a San Paolo va tenir lloc el 25 de febrer passat. Un duel trepidant i molt igualat que va acabar en empat (1-1), però que en cap moment ningú podia pensar que trigaria tant a definir-se l'eliminatòria. Més de cinc mesos després, tindrà lloc per fi el partit de tornada, però sense un factor clau: el públic del Camp Nou.

Aquell matx, però, no va començar del tot bé per als culers. En el que va ser el primer partit de Setién com a tècnic a la Lliga de Campions, l'entrenador blaugrana va sortir amb Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Junior Firpo, Sergio Busquets, Rakitic, De Jong, Vidal, Griezmann i Messi. Però van ser els napolitans els que es van avançar en el marcador amb un gol de Dries Mertens als 30 minuts de joc (0-1).

Tot i així, a la segona meitat els barcelonistes van aconseguir empatar el duel després d'una bona acció des de la banda dreta de Semedo, que va enviar una bona centrada rasa a dins l'àrea i Griezmann, de primeres, va enviar la pilota al fons de la xarxa (1-1, minut 57). El 17 blaugrana acumula ja 15 gols en 46 partits aquesta temporada, la seva primera a Can Barça.

Finalment, el marcador no es va tornar a moure però el gol del francès pot acabar sent clau pel valor dels gols fora de casa en cas d'empat. Cal recordar que a les acaballes del partit, Arturo Vidal va veure la cartolina vermella, i sumada a la groga de Sergio (implica sanció) fa que Setién no pugui comptar amb els dos migcampistes sancionats.