2| Els amistosos contra el Nàpols de l'estiu passat

2| Els amistosos contra el Nàpols de l'estiu passat

Queden només dos dies per al Barça-Nàpols. Dos van ser els amistosos entre tots dos equips a la gira del 2019

S'apropa el dia. En només dos dies, Barça i Nàpols es veuran les cares en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Dos, igual que els duels entre tots dos equips que van tenir lloc l'estiu passat als Estats Units i on els culers van superar els italians les dues vegades. 

El primer duel va tenir lloc la matinada del 7 al 8 d'agost al Hard Rock Stadium de Miami. Els culers van superar aes italians per 2-1 gràcies als gols de Sergio Busquets i Ivan Rakitic, mentre que la diana dels napolitans va ser obra d'Umtiti en pròpia porteria.

Davant de 57.062 espectadors, els barcelonistes van sortir amb un 11 format per Neto, Wague, Todibo, Umtiti, Junior Firpo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Rakitic, Griezmann, Carles Pérez i Luis Suárez. A la segona part, van entrar Piqué, Semedo, De Jong, Rafinha, Abel Ruiz i Dembélé.

El segon enfrontament va ser tres dies després, la matinada del 10 a l'11 d'agost. Aquest cop, golejada contundent dels culers, que van vèncer per 0-4 el Nàpols al Michigan Stadium davant 60.043 espectadors. Amb quatre gols en quinze minuts a l'inici de la segona part, els culers van aniquilar el conjunt italià i es van endur el triomf. Luis Suárez, amb un doblet, Griezmann i Dembélé, van ser els encarregats de marcar per donar el triomf als homes de Valverde.

Per a aquell matx, els blaugrana van sortir amb Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, De Jong, Aleñá, Griezmann, Suárez i Dembélé. A la segona part entrarien Umtiti, Arthur, Vidal, Coutinho, Rafinha i Abel Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut